Блог викладача професійно-теоретичної підготовки Тимощенко Ірини Миколаївни

Сторінки

  • Головна сторінка
  • Облік, калькуляція і звітність
  • Фізіологія харчування
  • Організація виробництва та обслуговування
  • Устаткування підприємств харчування
  • Підручники
  • Технологія приготування їжі

Підручники

Фізіологія харчування автор Зубар Н.М.

Устаткування підприємств громадського харчування автор Н.П.Саєнко

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства  автор П'ятницька Н.О.

Облік, калькуляція і звітність автор Р.В.Карпенко 

Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів Зайцева Г.Т.


Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіПоділитися в XОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна сторінка
Підписатися на: Дописи (Atom)

Блог створений для допомоги учням при навчанні

Тимощенко Ірина
Дивитися мій повний профіль

Загальна кількість переглядів сторінки

Тема "Венеціанське вікно". На платформі Blogger.